Alternatieve carrières voor Verpleegkundigen

Ondanks dat alle kwaliteiten van een goede verpleegkundige, werkzaam in een ziekenhuis kan worden saai voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun horizon en het bereiken van een aantal nieuwe hoogten van avonturen en ervaringen. Nursing is een van die unieke velden die de professionele voldoening geven en u kunt daarmee verdienen knappe geld. Als u niet wilt worden geplakt in een ziekenhuis voor de rest van je leven, dan is hier wat informatie over een aantal interessante carrièremogelijkheden. Deze alternatieve loopbanen voor verpleegkundigen kunnen halen een goede hoeveelheid geld.

Lijst van alternatieve carrières voor verpleegkundigen

De eisen om een ​​verpleegster te worden voorzien van een graad of diploma in de verpleegkunde, verpleegkundige licentie, een vurig verlangen en het vermogen om te werken voor lange uren, en natuurlijk veel geduld en mededogen voor de zieken.

Medical Writer: Als je hebt diepgaande kennis over de medische wetenschap, u kunt schrijven, bewerken of proeflezen technische materialen. Dergelijke materialen worden gepubliceerd op verschillende sites, nodig zijn voor medisch onderzoek, opleiding en onderwijs, communicatie, verkoop en marketing, en voor verschillende andere doeleinden. Het is een soort van relaxte baan en u kunt kiezen uit diverse beschikbare opties, zoals medisch schrijver, medische corrector, medische redacteur, medisch onderzoeker, medisch redacteur, redactie assistent, en hoofdredacteur. Je kunt werken als freelance schrijver tijdens het werken als verpleegkundige ook. Als je echt dol op schrijven, dan zou je graag werken als medisch schrijver of redacteur. U kunt werken in flexibele uren ook. Farmaceutische bedrijven moeten ook medische schrijvers.

College Hoogleraar: U kunt altijd als een professor in de school voor verpleegkundigen werken na het bereiken van een master of de vereiste kwalificatie. U kunt leren verpleegkundige onderwerpen in de klaslokalen of u kunt studenten op te leiden in de klinische setting. Sommige hogescholen kunt u een master’s graad na te streven tijdens het lesgeven. Dit kan een respectvolle baan en je zou ook nog wat vrije tijd om je hobby’s na te streven.

Legal Consultant: Omdat er verschillende alternatieve carrières voor advocaten, verpleegkundigen hebben ook verschillende carrière mogelijkheden. Als u geïnteresseerd bent in het werken als juridisch adviseur, kan u helpen een advocaat in juridisch adviesbureau. Omdat er verschillende medische problemen, met betrekking tot diensten, operaties, medicijnen, verzekeringen, wordt de gezondheidszorg de industrie enz. deskundig advies altijd rekening gehouden. U kunt genieten van het werken als zelfstandig consultant, omdat je je eigen baas te zijn.

Een eigen bedrijf: U kunt uw ervaring gebruiken in gespecialiseerde medische veld om uw eigen bedrijf te starten. Als u hebben goede contacten in diverse ziekenhuizen, kunt u beginnen met uw eigen medische bureau en je kunt medicijnen en chirurgische instrumenten te leveren aan de ziekenhuizen. Dit is een van de goede alternatieve loopbanen voor verpleegkundigen die over goede communicatieve vaardigheden. Als u nog niet klaar voor financiële risico’s, kunt u ook werken als een medisch vertegenwoordiger van een bedrijf.

Forensische Verpleegkundige: Als u geïnteresseerd bent in een aantal gespecialiseerde tak als ‘forensische wetenschap’, kun je net zo goed verdienen als leren op hetzelfde moment. Gemiddelde salaris van de forensische verpleegkundigen is vrij hoger dan gemiddeld salaris voor verpleegkundigen die werkzaam zijn in ziekenhuizen. Het kan een boeiende carrière optie zijn als je zal worden betrokken bij het onderzoek van verschillende criminele activiteiten. U wordt verwacht om uit te vinden het mysterie achter onverklaarbare overlijden door een ongeval of wordt u gevraagd om te onderzoeken tijdens de behandeling van slachtoffers van kindermisbruik en mishandeling, aanranding, trauma, enz.

Verpleegster van de vlucht: U kunt uw droom van het reizen de wereld door zich een vlucht verpleegster na te streven. Een vlucht verpleegkundige wordt verwacht om te helpen bij het dringend en niet-dringend lucht overdracht van gewonde of zieke patiënten. Medische begeleiding worden aangeboden door diverse organisaties in de gezondheidszorg, private en OV-bedrijven, traumacentra en het leger. Het is een uitdagende en fysiek veeleisende baan. Mogelijk moet u extra certificering in Advanced Cardiac Life Support (ACLS) en / of Pediatric Advanced Life Support Certification (PALS).

Counseling: Hoewel, loopbaanbegeleiding is een van de goede alternatieve carrières voor docenten, het kan een goed alternatief zijn voor verpleegkundigen ook. Als verpleegkundige kun je zelfs beginnen met uw eigen verpleging uitzendbureau.

Computer Related Medische vacatures: Als je weet wat is medische transcriptie, kunt u ook werken vanuit huis. Als verpleegkundige, zijn er verschillende mogelijkheden in andere medische taken, zoals beheer van klinische gegevens, Clinical Research Associate, medische coder, klinische programma manager, enz.

Nursing is een nobel beroep. Verpleegkundigen ontvangen regelmatig publieke dankbaarheid. Ik hoop dat u vond alle alternatieve carrières voor verpleegkundigen interessant en uitdagend. Deze carrières bieden voldoening in het werk, samen met grote salarissen en extraatjes.

Disney Tops Lijst van Beste plaatsen om te beginnen Career
School Teacher Salaris
Chirurg Job Description
Job Description voor Executive Pastor
Loan Officer Job Description
Orthopedisch chirurg Salaris
Web Developer Job Description
Bioengineering Salaris
Wat u moet meenemen naar een interview
Hoe om de plaatselijke werkgelegenheid, dat je vaardigheden match te vinden
Hoe maak je een 911 Operator Word

Leave a Reply