Alternatieve carrières voor Advocaten

Als u een advocaat en je bent op zoek naar een verandering in beroep, je bent niet alleen! Er zijn veel mensen die willen ontsnappen aan de traditionele advocatuur en zijn op zoek naar alternatieve carrières voor advocaten, betekent dit niet noodzakelijkerwijs betekent dat zij vinden het gemiddelde salaris onvoldoende, maar het kan te wijten zijn aan een verscheidenheid van andere factoren, zoals persoonlijke factoren. Als advocaat heb je veel juridische vaardigheden die geeft je een overhand in dit beroep, of op dit gebied. Echter, slechts het verwerven van een baan in hetzelfde gebied van de wet is niet verplicht. Er zijn andere opties ook dat men kan ontdekken, die zouden kunnen worden lucratief als bevredigend. Voordat wordt ingegaan op een alternatieve carrière moet men noteren de redenen waarom zij willen een verandering in beroep of verandering van baan, want er kan veel factoren die van invloed deze beslissing. Terwijl voor sommigen kan het het gebrek aan uitdaging in de huidige beroep / functie, voor sommigen kan het alleen maar zijn omdat er geen interesse in de baan, of geen passie voor het bijzondere werk. Dus, voordat je kijkt uit naar een carrière verandering, een lijst van uw prioriteiten, de lijst op hoe u wilt uw carrière op te bouwen, hoe je het wilt evenwicht te brengen met je persoonlijke leven. Het beantwoorden van deze vragen zelf, zou enorm helpen om erachter te komen hoe en wat verwacht je je carrière te zijn als.

Er zijn carrièremogelijkheden in overvloed, voor degenen die hebben gestudeerd. Dit komt omdat alle beroepen en bedrijven nodig hebben om zich aan de wet van de staat, en daarom zij nodig hebben om advocaten die zouden kunnen raadplegen en ervoor zorgen dat alle wettelijke procedures correct worden uitgevoerd huren, waardoor wordt gewaarborgd dat alle onethische en illegale activiteiten worden vermeden .

Optionele Loopbanen voor Advocaten

Hieronder vind je een aantal alternatieve carrières die u kunnen helpen weg te komen van de traditionele advocatuur en toch, je blijft in hetzelfde beroep om al dat u uw graad in de rechten verdiend te kunnen benutten. Alle kennis die je opgedaan tijdens je studie kan goed worden gebruikt in vergelijkbare beroepen die juridische ondersteuning en hulp nodig hebben. Neem een ​​kijkje op de verschillende gebieden, hieronder, waar u uw kennis in recht toe te passen op een substantiële wijze.

Bank-en Financiewezen
Bank-en financiële sector, biedt een advocaat met veel carrièremogelijkheden. Als u hebben zich gespecialiseerd in bankrecht het zou heel goed hier worden gebruikt. Akkoord, die we gewoonlijk bank-en financieel verband te brengen met financiële expertise en vermogensbeheer. Echter, juridische expertise is ook een integraal onderdeel van het runnen van deze sector. Van dag-tot-dag-activiteiten, voor de vestiging van verschillende bankinstellingen, is juridisch advies nodig van een advocaat.

Onderwijs Sector
Naast het lesgeven, zijn er andere activiteiten die moeten worden uitgevoerd in een onderwijsinstelling of een instelling. Om al dat te beheren, en te voldoen aan alle wettelijke eisen van het runnen van een onderwijsinstelling, moet men een advocaat. De juridisch advies en bijstand nodig van een advocaat zou kunnen zijn voor kleine zaken als uitzettingen, om kwesties met betrekking tot intellectuele-eigendomsrechten, enz.

Private Sector
Dit kan een zeer interessante sector voor degenen die op zoek zijn naar een uitdagende carrière in de wet, of de wet gerelateerde baan. Dit komt omdat deze sector kan een advocaat of paralegal aan de verschillende nuances van het bedrijfsleven te verkennen en juridisch advies te verstrekken over elk aspect van het bedrijf, van het starten van een bedrijf aan fusies en overnames tot gevallen, zoals het indienen van faillissement of faillissement begeleiding zelfs. Ieder van hen vereisen een juridisch adviseur om hen te helpen met, om te voldoen aan alle wettelijke vereisten.

Freelance Writing
Degenen met een flair van het schrijven kan schrijven als freelance rechtsleer, waarin schrijf-ups kunnen betrekking hebben op juridische informatie over de overheid gefinancierde organisaties, echtscheiding of pacht zaken. Je kan ofwel bijdragen dergelijke wet voorwerpen aan juridische publicaties of je kan een columnist voor tijdschriften of kranten worden.

Andere Career Opties

Hieronder zijn specifieke taken die niet vereist dat een tot de traditionele advocatuur te volgen en vooral, vereist alleen juridisch advies en bijstand.

Claims Advisor
Contracten Administrator
Employee Benefits Manager
Ethics Officer
Paralegal Instructeur
Management Consultant
Beleid Analyst
Wet Librarian
Legal Technology Assistant
Professor in de rechten
Financiële steun Administrator

Het juridische systeem beïnvloedt alle sectoren van de economie en de samenleving en daarom is er nooit een tekort aan vacatures, alsmede andere gerelateerde juridische banen. De juridische vaardigheden van een advocaat is niet alleen beperkt tot de wet, maar kunnen worden gebruikt in andere sectoren. Als ze volledig versleten is aan dit beroep dan konden ze op uit gaan om iets dat ze altijd van gedroomd na te streven, en nooit zou kunnen, als gevolg van andere verplichtingen, na al het volgen van je passie is wat geeft volle tevredenheid.

Neonatoloog Salaris
Stress-free Jobs die goed betalen
Het veranderen van baan: Het nemen van dat Plunge
Best betaalde banen
Strange Jobs
Overbrengen Hogescholen
Wat zijn de voordelen en nadelen van jobhoppen?
Lijst van Carrière in de biochemie
Nou betaalde banen zonder een College Degree
Stabiele Jobs voor de Toekomst
Interessante Carrière

Leave a Reply