Alternatieve carrières voor Advocaten

Advocaten zijn professionals die het best worden beschouwd voor de behandeling van verschillende vormen van alternatieve banen. Dit komt door het feit dat de complexiteit van de wet veld en de verschillende complexiteit advocaten rusten met vaardigheden die kunnen worden gebruikt voor het behandelen van verschillende soorten alternatieve banen.

Diverse Career Opties voor Advocaten
De diepte van de kennis en expertise van advocaten zijn enkele van de belangrijkste factoren die hen helpt om te slagen in verschillende gebieden. Naast de traditionele advocatenkantoren, zijn er verschillende creatieve banen voor advocaten en sommige van die zijn hieronder vermeld:
Juridische Schrijven en uitgeverijen
Omdat het een licentiaat in de rechten / post-graduate, je hebt geweldige optie voor het werken in tijdschriften, uitgeverijen, onderzoeksinstellingen als de wet van schrijvers, waarin je moet onderzoek en schrijven over onderwerpen met betrekking tot de wet veld. Omdat het een wettelijke schrijver presenteert gastheren van de carrièrekansen van advocaten die bereid zijn om full-time te werken als juridisch schrijvers. U kan een bijdrage leveren artikelen voor freelance websites en werken op uurbasis op bepaalde dagen. Je hebt ook de mogelijkheid om voor steeds columnist in kranten, tijdschriften en magazines. Diverse wet instituten ook huren juridische schrijvers en redacteuren, en dus als je wat aanleg en passie voor schrijven, dan kan dit een creatieve baan voor je zijn, het testen van uw kennis en het schrijven van dapperheid.

Consultancy Works
Kennis in de wet veld wordt gebruikt in bijna elk gebied van het leven en dat de wet consultants zijn geweldig alternatief banen voor advocaten. Voor degenen die zijn aangewezen als advocaten die al jaren en willen pauze te nemen van hun werk, kunnen worden juridische adviseurs voor corporate bedrijven, kantoren en marketing bedrijven. Als juridisch adviseurs kunt u ook adviseren advocaten op verschillende zaken en procedures. Veel advocaten advies in te winnen van deskundig juridisch adviseurs en netjes betalen voor hun standpunten en juridisch advies. U kunt ook de website op de netto-en bieden online juridische oplossingen om mensen vragen en problemen. Met internet marketing steeds norm van de dag, is er een enorm potentieel voor online juridisch advies werken, want het geeft je een breder publiek. Consultancy diensten zijn briljant alternatieve werkgelegenheid voor advocaten die hebben een aantal rijke ervaring van de staat wetten en procedures.

Bank-en Financiële Wetten
Er is geen tekort aan banen voor advocaten in de bancaire en financiële sector, in het bijzonder indien de advocaat heeft gewerkt in de inkomstenbelasting gerelateerde werken. Beleggingsfondsen, private equity en diverse andere gebieden waar er scopes voor grote aantal juridische werken, bieden ze mogelijkheden voor andere carrières. Op het gebied van bank-en financiewezen, kunnen advocaten werken als risicomanagers, estate planning adviseurs, vertrouwen officieren, financiële planners, commerciële leningen officier en beleggingsfondsen beheerders, enz.

Onderwijsveld
Er zijn mogelijkheden in de paralegal hogescholen en wet instituten waar de ervaren beoefenaars worden ingehuurd voor het geleiden van de studenten op carrière aanverwante zaken, werken in toelatingsproces en onderhouden van alumni relaties. Omdat het een wet docent geeft je de gelegenheid om je kennis en ervaringen te delen met potentiële studenten in de rechten.

Het gebied van wet is divers en iedere specialisatie heeft zijn eigen sub-takken en sub specialiteiten. Dit geeft juristen vrijheid om verschillende opties uit te oefenen op vele terreinen. Naast de hierboven genoemde werken, de wet afgestudeerden kunnen werken in de federale en provinciale overheden, arbitrage, bemiddeling, fusies en overnames gebieden waar de behoefte van juridische deskundigen is uiterst cruciaal.

CTO Job Description
Paraprofessionele Salaris
Construction Management Career Information
Online Jobs voor 16-jarigen
Kindergarten Teacher Salaris
Zwakke punten voor sollicitaties
Medical Field Carrière zonder diploma
Tattoo Artist Salaris
Vacatures voor Geschiedenis Majors
Waarom is College belangrijk
Gecertificeerde Notaris Ondertekening Agent

Leave a Reply