Algemene Chirurg Salaris

Chirurgen zijn de artsen die hebben genomen van de voortgezette opleiding, alsmede hebben verkregen van de vereiste vergunning om bewerkingen uit te voeren op de lichamen van patiënten om de behandeling van ziekten, reparatie verwondingen, corrigeren de misvormingen en de algemene gezondheid van de patiënten te verbeteren. Naast die de operaties, chirurgen onderzoeken patiënten bestuderen diagnostische tests en komen dan op een geschikte procedure voor het behandelen van de patiënt specifieke gezondheidstoestand. Bij de uitvoering van de operaties, de chirurgen gebruik maken van een groot aantal chirurgische instrumenten. Dus, als het functieprofiel van deze medische job u interesseert, lees dan verder om de opleiding en ervaring nodig is om dit veld in te voeren weet, samen met het jaarsalaris.

Hoe kan ik een chirurg worden

Als het salaris van een chirurg is behoorlijk hoog, dit maakt het een van de meest lucratieve velden in te voeren. Om een ​​chirurg te worden, moet de bereiding te starten op schoolniveau zelf. Je moet meesterschap over de concepten in de wetenschap vakken als natuurkunde, biologie en scheikunde. Na het beëindigen van uw middelbare school, moet je toelating te nemen in de mate een vierjarige bachelor. Uw majors moet in bètavakken, zoals natuurkunde of biologie. Tijdens uw college jaren, nemen part-time banen in de medische sector als zodanig een ervaring helpt bij het verkrijgen van toelating in een medische school. Ook, deelnemen aan buitenschoolse activiteiten als medische opleidingen voorkeur kandidaten met een afgeronde persoonlijkheid. In aanvulling op deze, moet je om goed te scoren in de Medical College Admission Test dwz MCAT, als je wilt om de toelating in een medisch college dat wordt hoog volgorde van de AAMC dwz Association of American Medical Colleges nemen.

De studie aan de medische universiteit is van vier jaar. In de eerste twee jaar, krijgt u theoretische kennis over de menselijke anatomie, pathologie en vele andere onderwerpen. In de jaren na dat, krijg je de kans om klinische opleiding te volgen onder deskundige chirurgen in ziekenhuizen en klinieken. Nadat u uw afstuderen, is een vijfjarig verblijf in een ziekenhuis onder een ervaren chirurg nodig. Residency of stage is als een on the job training wiens ervaring zal enorm helpen.

De benodigde laatste wat is de licentie om te oefenen. Voor deze moet je tot het nemen van de Verenigde Staten Medical Licensing Exam, of USMLE. Voor steeds een algemeen chirurg, dit is de alleen vereist licentie echter, degenen die op zoek zijn naar specialisatie, moeten aanvullende examens te wissen.

Salaris

Als je kijkt naar de huidige schattingen is het gemiddelde salaris is ergens in de range van $ 150.000 tot 285000 dollar voor beginners. Deze variatie in salarissen hangt af van een aantal factoren, zoals waar de chirurg werkzaam is – in een ziekenhuis of een trust of in een hogeschool / universiteit. Dan sommige staten zoals New York, Californië, Florida en Texas betalen hogere dan andere. Het type van de graad een chirurg heeft gehad, maakt ook dit verschil in salarissen. Een chirurg met een ervaring van meer dan tien jaar kunnen verwachten ergens tussen de 589.581 dollar aan 1.017.365 dollar. Het salaris kan, zelfs zo hoog als 1.238.700 dollar gaan voor degenen met meer dan twintig jaar ervaring in de industrie.

Als je kijkt naar de arbeidsmarkt onderzoeken wordt geschat dat er een enorme vraag naar chirurgen in het komende decennium te zijn. Veel van dit heeft te maken met de groeiende vergrijzing van de bevolking in Amerika. Door deze grote vraag, veel medische scholen hebben hun inschrijvingen steeg zo goed, dus dit maakt het het juiste moment in te voeren dit beroep. Als u eenmaal een algemeen chirurg, kunt u altijd een upgrade van uw vaardigheden of specialiseren in een bepaald gebied voor het bevorderen van uw carrière. Onderzoek en onderwijs op universiteiten zijn een aantal andere wegen van de werkgelegenheid, naast ziekenhuizen en prive-praktijk, die je hebt.

Medical Field Carrière zonder diploma
Het kiezen van de juiste carrière
Life Coach Salaris
Doelstellingen van de Carrière Verklaring Voorbeelden
How to Get gecertificeerd als een badmeester
Air Hostess Eisen
Stappen om leraar te worden
Hoe maak je een loopbaanadviseur Kies
Vacatures in de reisbranche
Zoeken naar een baan tips
Cover Letters for Teaching posities

Leave a Reply