Airport Security Jobs

Tegenwoordig is de beveiliging op luchthavens van cruciaal belang geworden als gevolg van de reguliere bedreigingen van terroristen. Na de aanval op het World Trade Center torens in de VS, is de beveiliging van luchthavens aangescherpt over de hele wereld. Het beschermen van luchthavens van enige criminele activiteit, zoals kapingen bombarderen bedreigingen, enz., alsmede aanverwante activiteiten onder beveiliging van de luchthaven. Aangezien beveiliging van de luchthaven is de hoogste prioriteit voor elk land, wordt passend belang gehecht aan het. Veiligheid personeel van strijdkrachten, paramilitaire krachten, bewakers, de lokale politie en bescherming van het vliegveld personeel bewaken van de luchthavens. De politie honden spelen een belangrijke rol bij het opsporen van bommen.

Werk in Airport Security

In de meeste landen ter wereld, is er een uniforme beveiliging van de luchthaven-systeem door het hele land. Verenigde Staten op de otherhand heeft aparte agentschappen op nationaal en lokaal niveau. De posten van beveiligingspersoneel in verschillende landen worden anders genoemd. Echter de hiërarchische structuur min of meer gelijk blijft. Bijvoorbeeld, laten we eens kijken naar de structuur van de Transportation Security Administration van de Verenigde Staten. Deze zekerheid agentschap, opgericht na de aanslagen op de Twin Towers in New York op 11 september 2001, werft mensen voor diverse functies in de sector van beveiliging van de luchthaven. Deze posten zijn onderverdeeld in ‘Airport Security Operations’ en ‘Airport Security and Management Staff’. De rollen en verantwoordelijkheden van deze professionals zijn hieronder invoering.

Airport Security Operations Officers
Het personeel in deze categorie zijn direct betrokken bij de veiligheidsoperaties op de luchthaven. De Transportation Security Administration of TSA werving omvat de volgende posten uit te voeren “Airport Security Operations ‘.

Planning operations officer: De taak die de plannen Operations Officer in screening operaties assisteren bij de luchthaven. Dit personeel ook verantwoordelijk voor de uitvoering van en het verbeteren van de veiligheid en screening activiteiten. Het creëren en bewaken van de planning voor de dagelijkse verschuivingen is ook een van hun verantwoordelijkheden.
Regelgevende luchtvaartautoriteiten inspecteur: Het inspecteren en het waarborgen van de goede werking van veiligheidsoperaties op de luchthavens, maar ook in het vliegtuig is de belangrijkste taak van een Aviation Regulatory inspecteur. Hij controleert of de lopende operaties voldoen aan de veiligheidsvoorschriften, beleid, enz.
Gevaarlijke goederen en vracht inspecteur: De zittende dienen deze post lost de problemen in het vervoer van gevaarlijke goederen.
Transport Security Manager: Hij fungeert als een screening manager en beheert de controleposten op luchthavens. Zijn taak is om elke gevaarlijke objecten te voorkomen dat het invoeren van de luchtvaartmaatschappij. Hij communiceert ook regelmatig met toezichthouders om achterpoortjes te vinden als enige in de screening.
Toezicht vervoer security officer: Hij houdt toezicht op en begeleidt de veiligheid personeelsleden die screening operaties. De Raad van Transportation Security Officer is ook nodig om deel te nemen aan de briefing van gevoelige informatie met betrekking tot de veiligheid van de senioren.
Lood Transportation Security officer: De belangrijkste functie van Lead Transportation Security officer is te verdelen, delegeren en de werkdruk bij de medewerkers in evenwicht te brengen. Hij kan de taak van de opleiding van nieuwe rekruten. In het kort, het stroomlijnen van de beveiligingsactiviteiten op het vliegveld is de verantwoordelijkheid van de Lead Transportation Security Officer.
Transport security officer: De betrokken personeel houden van deze post houdt toezicht op de screening. Hij leidt de werknemers die screening operaties en communiceert met toezichthouders om te ontdekken eventuele zwakke punten in de screening operatie.

Luchthaven Security Management
De luchthaven security management onder meer de volgende personeel. De profielen worden kort beschreven.

Federale beveiliging directeur: Het werk profiel van de Federale Veiligheidsdienst directeur is vergelijkbaar met die van een CEO in een corporate bedrijf. De belangrijkste taak van de Federale Veiligheidsdienst directeur of de FSD is om snel te reageren in de tijd van crisis, door het uitvoeren van de Federale Veiligheidsdienst Crisismanagement Response Plan. Zijn routine activiteiten omvatten het toezicht op de werking van veiligheidsapparatuur systeem, continu verbeteren en het toezicht op de rechtshandhaving activiteiten die onder de richtlijnen die door Transportation Security Administration.
Assistent federale beveiliging directeur – Regelgevende controle: De belangrijkste taak van de assistent FSD – Wettelijk verplichte inspectie ziet toe op de werking van het systeem en ervoor te zorgen dat het goed verloopt
Assistent federale beveiliging directeur – screening: De persoon die dit bericht heeft de leiding van de operatie genaamd ‘screening’. Hij leidt een team gevormd door screening managers, security screeners en checkpoint toezichthouders. De kennis van technische en juridische aspecten, waaronder beveiliging van de luchtvaart en de handhaving van de wetten nodig is voor deze post.
Klantenondersteuning en kwaliteitsverbetering manager: Zoals de naam al doet vermoeden, de persoon die dit bericht heeft te beantwoorden en op te lossen vragen van klanten. Hij treedt ook op als een brug of bemiddelaar tussen de FSD en diverse marktpartijen zoals leveranciers, luchtvaartmaatschappijen enz.
Financiële specialist: The Financial Specialist echter is niet betrokken bij veiligheidskwesties direct, een belangrijke rol in het beheer van de begroting van het beveiligingssysteem speelt. Hij treedt op als bemiddelaar tussen de FSD en TSA.
Management analist: Uitvoering van administratieve taken is de belangrijkste verantwoordelijkheid van een Management Analyst. Hij informeert de assistent-FSD over de dagelijkse activiteiten op de luchthaven. Analyse van de activiteiten, van plan om nieuwe taken uit te voeren, enz. zijn zijn verantwoordelijkheden.
Secretaris: De functie van een secretaris aanwezig is in de beveiligingssystemen van kleine luchthavens. De secretaris staat de administratieve functionarissen op het gebied van financiën, inkoop en human resource.
Stakeholder liaison: De persoon die dit bericht treedt op als bemiddelaar of liaison tussen de TSA autoriteiten zoals FSD en belanghebbenden. Hij opereert in nauwe samenwerking met de FSD en is verantwoordelijk voor een goede communicatie van de TSA beleid aan belanghebbenden.

Een baan in de beveiliging van de luchthaven systemen is een lucratieve en heldere carrière-optie, maar het vereist dat u onder druk te werken in een 24/7 omgeving. De aard van de verantwoordelijkheden van een luchthaven beveiligingspersoneel maakt het een interessant en ook een riskante baan. De bottom line is dat je nodig hebt om fysiek en mentaal sterk zijn op het gebied van beveiliging van de luchthaven te gaan.

Exit Interview Questions
Zes Figuur Vacatures Zonder Degree
Gastro-enteroloog Salaris
Wat is volledige werkgelegenheid
Bedienden Jobs
Ongebruikelijke Carrière Lijst
Wildlife Rehabilitator Salaris
Adjunct Professor Salaris
Jobs voor gepensioneerde leerkrachten
Voordelen van Becoming een Leraar
Alternatieve carrières voor Advocaten

Leave a Reply