Airline Pilot Salaris

De carrière als piloot is altijd al een van de beste luchtvaartmaatschappij banen. Behalve dat het een prestigieuze en zeer betalen carrière, de spanning en het avontuur is ongeëvenaard. Er zijn echter een veel hard werk en toegewijde inspanningen die nodig zijn om piloot te worden.

Job omschrijving

De baan gaat vliegen vliegtuigen van verschillende grootte, voor het leiden van luchtvaartmaatschappijen. Voordat een vlucht neemt af, de plicht van de pilot gaat controleren of de weersomstandigheden zijn veilig en bevorderlijk voor het vliegen of niet. Ze schouder de belangrijkste taak van het waarborgen van de veiligheid van de passagiers en het cabinepersoneel personeel. Piloten zijn voortdurend in contact met de luchtverkeersleiding in elke fase van de vlucht. Ze houden het ontvangen van de instructies met betrekking tot veilig vliegen van de luchtverkeersleiding en moeten met uiterste voorzichtigheid en tegenwoordigheid van geest te handelen gedurende elke vorm van nood. Een van de meest uitdagende situatie voor de piloten is op het moment van het maken van een noodlanding. Piloten moeten werken voor lange uren en het werk kan heel stressvol op keer.

Hoe kan ik een Airline Pilot Word?

Kandidaten met een afgeronde leeftijd van achttien jaar, kan een licentie door het opruimen van het onderzoek uitgevoerd door de Federal Aviation Administration (FAA). Idealiter moet je klaar bent met je hbo-opleiding en moet hebben voltooid, de nodige vlieguren voor steeds een pilot. Het is belangrijk om fysiek fit. Een goede visie, hoge energie-niveaus, de mogelijkheid om te werken voor lange uren, concentratie, goede communicatieve vaardigheden, luistervaardigheid en tegenwoordigheid van geest zijn de belangrijke eigenschappen die een succesvolle pilot te maken. Door de groei in de luchtvaartsector kunnen de piloten met de vereiste licenties vinden stages in gereputeerde internationale luchtvaartmaatschappijen en kan promotie krijgt op basis van hun prestaties en vaardigheden.

Salaris Details

Het salaris is zeer aantrekkelijk en is erin geslaagd om de aandacht van de kandidaten geïnteresseerd zijn in het invoeren van de luchtvaartsector te trekken. Het salaris hangt voornamelijk af van het instituut van waaruit de vliegende cursus werd afgerond, de opleiding van de kandidaat, het aantal jaren ervaring als piloot, de aard van de vliegtuigen die de piloot vliegt en de organisatie waar hij werkzaam is. Het gemiddelde salaris, volgens verschillende salarisonderzoeken ligt rond de USD 80000 per jaar. Piloten die werkzaam zijn in internationale luchtvaartmaatschappijen is bekend dat meer dan degenen die werkzaam zijn in de binnenlandse luchtvaartmaatschappijen verdienen. De mediaan salaris is USD 145.000 per jaar, zoals in de salarisgegevens. Het salaris is gebleken dat een groeiende trend in de afgelopen jaren. Hoewel salarissen zijn als gevolg van de economische recessie in een aantal landen die getroffen zijn, de groei en de toekomstperspectieven voor deze banen zijn licht volgens het advies van arbeidsmarkt deskundigen. Naast een aantrekkelijk salaris, hebben ze recht op een aantal vergoedingen, voordelen, bonussen en voordelen zoals luxe accommodatie, waardoor hun werk lucratiever. Met ongeveer tien tot twaalf jaar ervaring in kwaliteit, kan het salaris steken de USD 130.000 mark. Sommige piloten ook bekend dat dan USD 220.000 verdienen per jaar.

Dit is een geweldige carrière voor talentvolle jongeren op voorwaarde dat u de vereiste bekwaamheid en ook de benodigde drive. Al het beste voor je carrière!

Jobs Werken met gehandicapte kinderen
Goede Werken Zonder een College Degree
Tips voor het solliciteren in het ziekenhuis
Hoe maak je een loopbaanadviseur Kies
Different IT Jobs
Cowboy Jobs
Voorstel Schrijver Job Description
Hoe kan ik een baan Snelzoeken
Career Doelstellingen voor Freshers
Hoe een actuaris worden
Meest lonende banen

Leave a Reply