Air Hostess Eisen

De luchtvaartsector groeit in een snel tempo en volgens de experts uit de industrie, de groei zal naar verwachting ook in de komende jaren. Door deze sterke groei, dit luchtvaartsector is het creëren van voldoende werkgelegenheid en stewardess banen worden beschouwd als zeer prestigieus en uitdagend. Voordat we ingaan op de carrière behoeften, laat ons discus waarom men zou moeten overwegen om een ​​stewardess.

Hoe kan ik een Air Hostess Word

Aspiranten moet weten over de carrière behoeften en beperkingen, zodat ze kunnen krijt een plan om hun droom te vervullen. High school diploma is de minimale educatieve kwalificatie. Echter, vaak worden de kandidaten die na hun hbo-opleiding gegeven eerste voorkeur door gereputeerde internationale luchtvaartmaatschappijen. Een graad in massacommunicatie, zou de psychologie zijn een bijkomend voordeel. Stewardess moet FAA-certificering, die verplicht is voor alle stewards en stewardessen, samen met eigenschappen zoals een goede werkplek communicatieve vaardigheden, kennis om vloeiend Engels te spreken, kennis van enkele vreemde talen, fatsoenlijk en beleefd gedrag, enz. U kunt een FAA-certificering, alleen Als u klaar bent met de opleiding inhoud, zoals het omgaan met terrorisme, het verlenen van eerste hulp, training in het omgaan met vuur en water te overleven en weten hoe u met succes de eerste hulp materialen of apparatuur te bedienen.

De eisen omvatten ook het welzijn van de leeftijdsgroep van zeventien tot vijfentwintig jaar en met een goede persoonlijkheid, tegenwoordigheid van geest en interpersoonlijke vaardigheden. Als je een diploma te voltooien in de luchtvaart, leert u alle functies, samen met de grond plicht regels en voorschriften. De duur van de opleidingen is dat tussen zes maanden tot anderhalf jaar. Het is ook belangrijk om een ​​goede visie te hebben en de hoogte en het gewicht normen die door diverse luchtvaartmaatschappijen te voldoen. Hard werken en geduld zijn erg belangrijk. Bereidheid om te werken op vreemde uren van de dag en in het weekend en op feestdagen is ook een must.

Job omschrijving

Stewardessen vertellen de passagiers de veiligheidsregels en-voorschriften voor veilig vliegen. Ze helpen de passagiers het dragen van de veiligheidsgordel tijdens het opstijgen en landen van het vliegtuig en zorgen voor hun comfort en zorg ervoor dat ze comfortabel voelen. Het verstrekken van de passagiers met hapjes, drankjes, kussens en dekens is ook een van hun taken. Ze zijn opgeleid voor het gebruik van de eerste hulp, die helpt om te gaan met blessures. Controle van de tickets, helpen de passagiers vinden hun stoelen en het houden van hun bezittingen op een veilige manier ook de taken van stewardessen. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat alle mensen een fijne reiservaring hebben.

Salarissen

Volgens een enquête, de mediaan salaris voor stewardessen is ongeveer US $ 40.000. Echter, met ervaring, kunt u verdienen tot US $ 60.000 per jaar. Het salaris voor beginners kan van alles zijn tussen de US $ 16.000 tot US $ 22.000. Ze krijgen ook voordelen, perks, en gezondheid en levensverzekeringen faciliteiten.

Dus de loopbaan als stewardess is echt een lonende een. Echter, alleen degenen met een grote belangstelling om een ​​te worden zal slagen in deze glamoureuze carrière.

Receptioniste Taken
Hoe maak je een College Professor Word
De meeste Dangerous Jobs
Easy Online Jobs
Is Midlife carrière verandering een goede optie?
Hoe maak je een Reumatoloog Word
Federale Employee Benefits
Luchtvaartmaatschappij Vacatures
Online Jobs voor studenten
Beste Carrière voor de komende tien jaar
Goede Interview Tips

Leave a Reply