Adjunct Professor Salaris

Carrières voor docenten een prominente positie in de totale werk-industrie. Als we denken aan onderwijs banen, het eerste ding dat gaat om onze geest is een professor of leraar. Jobs als universiteit en professoren worden beschouwd als degenen die meer stabiel. Over het algemeen zijn docenten werkzaam op een full-time basis. Toch zijn er een aantal soorten van professoren die diensten op een part-time basis als goed. Deze worden aangeduid als adjunct hoogleraren.

Job omschrijving

Adjunct hoogleraren zijn degenen die worden ingehuurd om specifieke onderwijs-eisen voor een onderwijsinstelling te vervullen. Ze zijn nodig om studenten te leren, voor het geval er een tekort van faculteiten in de instelling. Hun verantwoordelijkheden omvatten het controleren en sorteren papieren en publiceren van wetenschappelijke tijdschriften. Ze voeren ook academische projecten in verband met een bepaald onderwerp van studie ten behoeve van studenten in het departement. In het algemeen, hun voornaamste doel is om kennis over met betrekking tot carrière onderwijs en real-life werk en werksituaties.

Deze professoren meestal uit te voeren lezingen voor studenten. Adjunct hoogleraren kan zelfs nodig zijn om te werken voor de administratie, voor taken zoals het opstellen van opleidings-en ontwikkelingsprogramma’s en die de instelling op diploma-uitreikingen. De adjunct-professor functieomschrijving bestaat uit veel andere taken conform de eisen aan de onderwijsinstelling.

Salaris

Aangezien dit niet een vaste aanstelling aan de universiteit of hogeschool, adjunct hoogleraren krijgen een laag loon. Daarnaast zijn er nog geen medische of pensioenuitkeringen die in het salarispakket. De belangrijkste factor van het totale beloningspakket is afhankelijk van de universiteit en de reputatie van de kandidaat. Bijvoorbeeld, als de universiteit beslist om een ​​beroemde politieke partijleider in te huren om de politieke wetenschap te onderwijzen aan de universiteit voor een jaar, kunnen zij om een ​​jaarlijks pakket betalen in zes cijfers.

Anderzijds, indien de toe besluit huren een adjunct professor die niet zo bekend, zou het loon aangeboden laag. Op dit moment adjunct professoren verdienen een mediane salaris van rond de $ 50.000 per jaar. Een andere determinant van de salaris is de goodwill van de onderwijsorganisatie. Als de universiteit wordt erkend door het hele land, zou het normaal gesproken een hogere salarisschaal voor adjunct hoogleraren.

Bijvoorbeeld, het salaris betaald door de Universiteit van Californië, San Francisco (UCSF) om deze professoren is ongeveer 124.000 dollar per jaar. En de mediaan loon in andere niet-zo-bekende instellingen kunnen komen tot slechts $ 40.000 per jaar. Ook de beloning varieert van universiteit tot universiteit. In sommige gevallen, het inkomen van de adjunct professoren hangt ook sterk af van het onderwerp worden onderwezen. Deze professoren kunnen zelfs worden betaald op basis van de eigendomsrechten en het werk te doen. ze kunnen worden gehuurd voor een kleine cursus, een semester of een volledig jaar graad. Normaal gesproken, voor een 3-credit uur speciaal onderwijs kan natuurlijk een adjunct professor ergens vragen rond de $ 2.000.

Merk op dat het salaris hierboven genoemde zijn slechts ruwe schatting cijfers en kan veranderen in de tijd. Hopelijk, door te gaan door middel van het bovenstaande artikel, kan je hebt een basiskennis van hoeveel adjunct professoren verdienen. Als gevolg van een laag profiel en loon van adjunct professoren, zijn een meerderheid van de onderwijsinstellingen afhankelijk van de diensten van deze contractuele professoren.

Farmacoloog Salaris
Best Medical Vacatures voor de Toekomst
CV schrijftips voor het Bank-Jobs
Air Hostess Eisen
Dressing voor een interview
Rechter Salaris
High School Teacher Salaris
DO Vs. MD
Beste Carrière voor de komende tien jaar
Hoe maak je een spion te worden
Helicopter Pilot Jobs

Leave a Reply