Actuaris startsalaris

Iedereen met een flauw idee van waarschijnlijkheid zullen begrijpen de schoonheid achter de wiskunde van deze meest onderzochte en uitgebreide tak. Ooit vroeg zich af of we de waarschijnlijkheid van het optreden van een aardbeving of een natuurramp te bepalen voordat het echt gebeurt? En dan op basis van onze berekeningen, kunnen we in staat zijn om de immense verlies van mannen en onroerend goed dat deze rampen veroorzaken te voorkomen. Nou, het beroep ik ga met u bespreken, in dit artikel is allemaal gerelateerd aan waarschijnlijkheid!

Job omschrijving
Actuarissen zijn de professionals die gespecialiseerd zijn in onderwerpen met betrekking tot de actuariële wetenschap wiens enige doel is om het optreden van verwoestende gebeurtenissen te voorspellen en om de verliezen te minimaliseren proberen. Dit is eigenlijk een onderdeel van risico management strategieën. Met toenemende bezorgdheid van vervuiling, de druk op aarde enorm toegenomen. En zo heeft de kans op onverwachte en tragische incidenten zoals tsunami’s, aardbevingen, cyclonen, tornado’s, enz. Hetzelfde geldt voor ongevallen en andere gebeurtenissen die leiden tot het verlies van mensen en materiaal. Eenvoudig gezegd, de onzekerheden zijn integraal onderdeel van ons leven en dus de planning voor risicomanagement is belangrijk.

Uitstekende planning is het kenmerk van het risicobeheer principes. Zoals actuarissen zijn geworden belangrijkste ontwerpers van de financiële zekerheid programma’s in de Verenigde Staten, hebben carrièremogelijkheden op dit gebied enorm toegenomen. Toch is de taak concurrentie is ook erg moeilijk. Aspiranten die willen actuariële wetenschappen te studeren zullen blij zijn om te weten dat het beginsalaris is zeer goed en heel concurrerend met diverse andere traditionele banen zoals die van engineering, medische en recht. Studenten die geïnteresseerd zijn in dit gebied hebben heldere loopbaanperspectieven, zowel monetair als op het gebied van loopbaanontwikkeling.

Actuarissen via waarschijnlijk grafieken en statistische gegevens komen met conclusies over hoeveel moet een verzekeringsmaatschappij lading van de polishouders voor een bepaald type van de dekking. Op basis van de gegevens schatting, verzekeringsmaatschappijen rekenen passende vergoedingen aan de polishouders, zodat ze adequaat kunnen terugbetalen van de premie of vergoeding zonder in verliezen.

Een uitdagende taak te doen, Is het niet? Meestal actuarissen majorly werken voor verzekeringsmaatschappijen die gedijen op de principes van ‘waarschijnlijkheid’, dat wil zeggen de vermoedelijke aanwezigheid van enkele gebeurtenissen. Sommige actuarissen worden ook gebruikt in de regering, federale en uitvoerende bedrijven. De gemiddelde actuaris salaris is afhankelijk van de aard van de werkgever. Grote bedrijven en de overheid banen zorgen voor een goed salaris en werkzekerheid.

Gemiddelde aanvangssalaris
Het beginsalaris voor degenen die hebben gewerkt voor een jaar is US 51.000 dollar per jaar. Het gemiddelde salaris van een actuaris die werkervaring van meer dan een jaar en minder dan vier jaar is US $ 60.000 per jaar. Voor de actuarissen met werkervaring van 5 tot 9 jaar, de actuaris salaris is US $ 90.000 per jaar. Met verdere werkzaamheden ervaring op dit gebied, de actuaris salaris is US $ 112.000 jaar. Na zo’n 20 jaar werkervaring, kan de actuaris salaris gaan zo hoog als US $ 130.000 jaar.

Er zijn verschillende factoren die de actuaris salaris beïnvloeden. Het uitgangspunt actuaris salaris is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het opleidingsniveau, stage-ervaringen en het soort werk het opzetten van de actuaris is tewerkgesteld met. In de eerste jaren, het begin actuaris salaris ligt tussen US $ 50.000 tot US $ 55.000, per jaar. Kortom, een actuaris heeft een lichte kans op het verdienen van en zijn winstpotentieel is vergelijkbaar met die van de gemiddelde MBA-afgestudeerden in feite beter dan hen in veel gevallen. Professionele actuarissen die een uitvoerende en top niveau verdienen US 107.000 dollar per jaar. Het gemiddelde salaris voor actuarissen is tussen de US $ 50.000 en US $ 60.000.

De loopbaanontwikkeling pad op het gebied van actuariële wetenschap zit vol uitdagingen en diverse mogelijkheden. Omdat dit gebied vraagt ​​om een ​​zeer sterke wiskundige en analytische vaardigheden, een vroege beslissing om deze carrière voort te zetten is erg belangrijk omdat de basis van wiskunde goed begrepen in de onderbouw is het belangrijk om te studeren en te begrijpen hogere statistiek en wiskunde op HBO niveau.

Cowboy Jobs
Personal Banker Job Description
Beste Betalen Loopbaan bij Degree een Associate’s
Midlife Career Change Ideeën
Umpire Salaris
Forbes 10 Happiest Jobs
Lijst van carrières die mensen te helpen
Gezondheidszorg Jobs in Demand
Entry-Level Oil Rig Jobs
Carrière Werken met baby’s
Vacatures werken met kinderen met autisme

Leave a Reply