Actuaris Salaris

Kunt u dan uw kansen van het leven tot de leeftijd van zestig? Hoeveel geld verloren gaat elk jaar in calamiteiten, ongevallen en overvallen? Dit is precies wat een actuaris doet. Actuarissen werken met dergelijke cijfers om deze vragen te beantwoorden. De primaire taak van een actuaris is om de risico’s die betrokken zijn bij toekomstige natuurrampen, ongevallen of sterfgevallen voorspeld en wat eventueel de alternatieven waarmee de financiële gevolgen van dergelijke gebeurtenissen kunnen worden geminimaliseerd op de zakelijke klanten te analyseren. Actuaris als een carrière kans is ongetwijfeld een uitdagende taak!

Actuarissen om de feiten door te werken in overeenstemming met de statistieken programma’s en het vervaardigen van waarschijnlijkheid charts. Met behulp van deze kaarten, de actuarissen zijn in staat om te voorspellen hoeveel van een verzekeringnemer in rekening voor een specifiek type van de dekking. De verzekeringsmaatschappij moet opladen premie of de vergoeding verstandig, om zo nog de verzekeringnemer in geval van zijn verlies te betalen en winst maken.

Actuarissen zijn voornamelijk actief in de verzekeringssector om te bepalen wat moet de structuur van een premie of een beleid voor specifieke situaties. Meer dan 60% van alle actuarissen werken voor particuliere verzekeringsmaatschappijen. De meeste van deze actuarissen werken voor het leven verzekeringsmaatschappijen. De resterende paar werken voor het pand aansprakelijkheid. Op deze actuarissen worden ook wel slachtoffer actuarissen. Dan zijn er bepaalde actuarissen die werken voor de staat of federale overheidsinstellingen. In het geval van de federale overheid, de actuarissen moeten voldoen aan specifieke verzekering programma’s als sociale zekerheid en Life Insurance voor de ex-militairen en leden van de strijdkrachten te beheren. Die actuarissen die werken voor provinciale overheid uitstraling na burgerlijke zaken, zoals de werkloosheidsverzekering, werknemer compensatie, pensioenregelingen en pensioenregelingen. Staat actuarissen hebben een verantwoordelijkheid van het reguleren van de tarieven die worden aangerekend door de particuliere verzekering spelers. Sommige actuarissen werken ook voor adviesbureaus en bedrijven, die helpen evalueren van het welzijn van de plannen voor prive-bedrijven, overheden en vakbonden. Een actuaris salaris in de federale overheid en rijksoverheid domein is hoger dan in het particuliere bedrijfsleven.

Actuary Job Description
De functieomschrijving van een actuaris draait volledig rond de analyse van de statistische gegevens en de toepassing ervan, zodat het verminderen van de financiële gevolgen die zich kunnen voordoen in de toekomst als gevolg van ongevallen, calamiteiten en sterfgevallen. Andere velden die kunnen worden geassocieerd met een actuaris kan zijn beleggingen, pensioenregelingen, de aandelenkoersen – precies iets dat waarschijnlijkheid en de financiële risico’s zijn verbonden. Een korte idee over actuaris functieomschrijving zou analyseren van statistische gegevens, zoals ongevallen, dood, sterfte, ziekte, handicaps, en pensioen tarieven en aan bepaalde waarschijnlijkheid tabellen fabriceren voor deze klanten tot de risico’s en aansprakelijkheid weersverwachting voor de betaling van toekomstige voordelen van de verzekering. Het kan ook gaan om een ​​taak voor de vaststelling van benodigde premies en cash reserves om de betaling van toekomstige uitkeringen te waarborgen. Hier is een gedetailleerd verslag van actuaris functieomschrijving.

Analyseer statistische gegevens aan de sterfte, ongevallen, sterfgevallen, handicaps en buitengebruikstellingen voorspellen.
Vervaardig kans kaarten voor evenementen zoals natuurrampen en de werkloosheid op basis van de analyse van statistische gegevens en de bestaande informatie.
Vorm samenwerking met verzekeraars, programmeurs, boekhouding, beweert experts en senior management, om te helpen bedrijven te ontwikkelen plannen voor uitbreiding van de activiteiten of voor het verbeteren van bestaande handel.
Ontwerp en evaluatie verzekeringen, lijfrente en pensioenregelingen door het bepalen van de financiële soliditeit en de premies berekenen.
Bepaal de basis van de distributie van overtollige winsten, zodat de winst gelijk verdeeld onder de deelnemende verzekerings-en lijfrente-contracten in onderlinge vennootschappen.
Beslis over de contractuele bepalingen van elke polis voor elk type van verzekering en verklaren eventuele wijzigingen in het contract beleid (indien aanwezig) naar de klanten.
Bepaal het bedrijfsbeleid en uitleg over de complexe technische vraagstukken kaderleden van het bedrijf, aandeelhouders, verzekeringnemers, ambtenaren en publiek.
Behandel krediet en helpen bij de prijsstelling van de corporate security aanbod.
Adviseren van het bedrijf klanten op basis van een contract, als consultant.
Zorg voor een deskundig advies / advies aan de financiële instellingen op grote financiële risico’s en onzekerheden en hen te helpen maximaal rendement verband met investeringen en krediet aanbod.
Attest / getuigen voor publieke en private instellingen over de voorgestelde wetgeving die van invloed kunnen bedrijven.
Getuigen voor de rechtbank, als getuige-deskundige of juridische bewijzen te bieden op het gebied van de potentiële levensduur verdiensten van een persoon die is uitgeschakeld of dood bij een ongeval.

Gemiddelde salaris van een actuaris
Komt naar de kern van de zaak, zult u worden verrast om te weten dat een professionele actuaris, met veel ervaring, kan meer dan een gemiddelde MBA te verdienen. Het salaris van een dergelijke professionele actuaris kan variëren van US $ 150.000 tot US $ 250.000 per jaar. Top actuariële leidinggevenden verdienen tot US 107.650 dollar per jaar. De voordelen van deze top-level bedrijven zijn betaalde vakantiedagen, ziektekostenverzekering en de beste pensioenregelingen. Het Bureau of Labor Statistics in de Verenigde Staten verklaard dat actuarissen ‘gemiddelde jaarlijkse salaris was US 95.420 dollar in 2007. Gemiddelde jaarlijkse actuaris aanvangssalaris voor degenen die hield een bachelor’s degree was US 53.754 dollar in 2007. Het instapmodel actuaris salarissen beginnen vanaf US $ 25.000 per jaar. De topmanagers in de federale uitvoerende tak van actuarissen verdienen tot US 99.380 dollar, terwijl andere private actoren, makelaardij agentschappen en andere verzekeringen gerelateerde activiteiten verdienen een salaris van US 96.850 dollar. Bovendien is er altijd een ruimte voor salarisonderhandelingen in latere stadia.

Er zijn vele websites in de carrière en het onderwijs domein dat u zal begeleiden door het hele proces van het worden een actuaris. Hier is wensen alle aspiranten een zeer veel geluk!

Selling Yourself: Maar Echt waar!
Vice President Job Description
Wat banen vereisen High School Diploma
Art Carrière
Beslissen over een Career
Hoe maak je een Professional Organizer Word
Lab Technician Job Description
Presentatie Ideeën voor Interviews
Beste Carrière voor 2012 en Beyond
Hoge Betalen vacatures Demand
Detective Salaris

Leave a Reply