Aandacht te besteden aan uw toespraak kan maken of breken een sollicitatiegesprek

Maakt niet uit hoe gepolijst uw CV is, maakt niet uit hoe sterk je je kleedt, maakt niet uit hoe goed je de antwoorden op vragen die je weet dat je wordt gevraagd repeteren, is er een detail van een interview dat volledig kan doden uw kansen, zelfs als u ‘ opnieuw de beste kandidaat voor de job. Wat is het dat je misschien te houden van spijkeren je grote interview? Nou, eh, het is een soort van, je weet wel, voor de hand liggende, als je begrijpt wat ik bedoel, om een ​​lotta mensen.

Veel werkzoekenden besteden een groot deel van de tijd en geld om hun cv gepolijst tot in de perfectie en wassen de advertenties voor pruim banen aan te vragen. Zodra ze gecalled voor die grote interview, besteden ze nog meer tijd en geld het uitkiezen van de juiste ding om te dragen. Maar om te winnen meer dan een potentiële werkgever, wordt de meest belangrijke ding om tijd te besteden aan zich te concentreren op de beste manier om mondeling te presenteren jezelf. Careless spraak gewoonten kan gemakkelijk te doden uw kansen, vooral als je slordig toespraak maakt je af te komen als te casual, te onvolwassen, of gewoon onwetend.

Voor sommige taken kan het niet uit, maar voor de meeste professionele banen, kraakheldere communicatie vaardigheden zijn belangrijk. Er zijn een paar kardinale regels te volgen bij het spreken met een interviewer.

Langzaam aan. Hoewel u misschien angstig en nerveus in een interview, hoeft u niet wilt dat de interviewer weten. Spreken langzaam en bewust laat zien dat je zelfverzekerd en kalm, en geeft de persoon aan de andere kant van het bureau de kans om te absorberen wat je zegt. Houd het gesprek warm en open, met een vriendelijke sfeer. Toen hem werd gevraagd een vraag, even wachten alvorens te antwoorden. Nadat u volledig een vraag beantwoord, stop met praten. Pauzeren is een effectieve techniek voor communicatie duidelijk, en het geeft je gesprekspartner een paar seconden om te verwerken het antwoord dat u zojuist hebt gegeven.

Spreek met overtuiging. Om jezelf af te schilderen als de ideale kandidaat voor een baan, moet u de taal die u laat zien er vertrouwen en in staat te gebruiken. Vul niet uw antwoorden met zinnen zoals misschien, wellicht, een soort van, of hopelijk. Mijden als de pest iets te zeggen over dingen die je zou kunnen hebben of zouden moeten hebben gedaan. Gebruik sterke, krachtige woorden zoals ik ben ervan overtuigd dat, mijn doel is, of je kunt zien in mijn track record, of zelfs ik aanbevelen. Gebruik geen voorlopige, vragende toon, spreken alsof je de belangrijkste attractie, en overtuigend verkopen zelf.

Maak elk woord tellen. Niet peper uw gesprek met betekenisloze vulmiddel woorden zoals uh, je weet wel, ah, oke, of-met name van belang-achtige. Met behulp van toevallige niet-woorden zoals deze vertellen de interviewer dat je niet volwassen en professioneel genoeg voor de baan. Vooral in posities die zal betrekken met mensen te praten, zorg ervoor dat u niet klinken als een teeny Bopper. Denk na voordat je spreekt. Het kan onmogelijk zijn om te houden van het uitspreken van de af en toe eh, als je het verzamelen van uw gedachten, maar start elke zin op die manier, en houden de non-woorden tot een absoluut minimum.

Wees niet een toespraak sloddervos. Het belangrijkste om te onthouden in een interview is dat er geen excuus voor het gebruik van slordige spraak. Nogmaals, langzamer te spreken en niet samen smet woorden, en laat het niet vallen de uitgangen van zinnen of woorden te laten vervagen uit als u klaar bent met spreken. Het gebruik van verkeerde grammatica of slang zal een interviewer vraagtekens bij je opleiding of, erger nog, je intelligentie. Uitdrukkingen zoals niet of me een hem zijn nooit gepast. Zorg ervoor dat u de juiste tijden te gebruiken en regionale uitdrukkingen of informele taal te vermijden.

U kunt er goed uitzien op papier en u kunt er fantastisch uit in persoon, maar spijkeren een interview hangt bijna uitsluitend van hoe u portretteren zelf het moment dat je je mond open. Werkgevers willen mensen die welbespraakt en welbespraakt te huren, en onzorgvuldig spraak gewoonten kunnen een interview doden in slechts een zin of twee. Dus niet te saboteren zelf door gebruik te maken slordige spraak, in plaats daarvan, let er dan gepolijst, nauwkeurige spraak gewoonten die krijgt u de taak die u wilt en verdienen gebruiken.

Medische Examinator Job Description
Jobs voor gepensioneerde leerkrachten
Top Tien heetste Carrière
Goede Werken Zonder een College Degree
Hoe maak je een Bounty Hunter Word
Hoe kan ik een basisschool leraar te worden
Werkloosheid Bereikt 3-Jaar Laag, volgens de officiële rapporten
Easy Online Jobs
Hoe te kleden voor een sollicitatiegesprek
Jobs Werken met gehandicapte kinderen
Criminoloog Career Information

Leave a Reply