911 Operator Jobs

De meeste 911 operator banen zal vereisen dat u om te werken in nachtdiensten en soms het werk kan stressvol zijn. Ondanks dit alles, mensen kiezen voor dit profiel, omdat het kan financieel lonend. Een van de basisrechten die je nodig zal zijn om uit te voeren is het beantwoorden van noodoproepen. 911 is een gemeenschappelijk noodnummer die mensen bellen wanneer die behoefte hebben aan medische, brandweer of politie assistentie. De 911 operator werk is van immense verantwoordelijkheid, want zij zijn de eerste aanspreekpunt tijdens een noodsituatie.

Vacatures in grootstedelijke gebieden betalen relatief hoge salarissen dan op het platteland en staten zoals Californië, Florida en Texas goede loonstroken hebben. De functie vraagt ​​om goede communicatieve vaardigheden en kwaliteiten als geduld en inlevingsvermogen. Omdat het functieprofiel valt onder de openbare dienst domeinregistratie criminele achtergrond controles zullen worden uitgevoerd op alle aanvragers. Mensen die worden bereikt bij het bedienen van computers en hebben een goede typevaardigheid voorkeur zal worden gegeven.

Job Description en onderwijs

Sinds 911 is een gemeenschappelijk nummer te bellen in geval van nood exploitanten zullen te maken krijgen met bellers die verschillende soorten hulp. Als een persoon belt om te zeggen dat hij een beroerte de exploitant verplicht om neer te halen informatie over de personen medische geschiedenis, huidige locatie en andere verzachtende omstandigheden en doorzenden van de informatie om een ​​dringende medische reactie-eenheid met. Het begrijpen van de situatie en vervolgens het verzenden van het juiste antwoord eenheid is een van de meest cruciale aspect van het functieprofiel.

Omdat noodgevallen niet kunnen aankondigen dat hun komst, operators vereist zal zijn om te werken in verschillende ploegen. Het werk omvat de coördinatie met de politie, medische en brandbestrijding eenheden en hen beknopte informatie, en is de kern van deze baan. Goede typen vaardigheden zijn nodig als u nodig zal zijn te noteren belangrijke informatie met betrekking tot de noodoproepen en doorsturen naar de betreffende autoriteiten.

De meeste gebieden zal vereisen dat u op zijn minst een middelbare school diploma hebben of GED in aanmerking te komen voor een baan. Hoewel sommige grootstedelijke gebieden zullen de voorkeur kandidaten die beschikken over een hbo-opleiding en een aantal fundamentele kennis van de computer. Zodra uw toepassingen wordt geaccepteerd en u bent geselecteerd bent u verplicht om te ondergaan en met succes duidelijk een 3-6 maanden betaald trainingsprogramma om een ​​officiële 911 operator te worden.

Salaris en Job Outlook

Deze banen vallen onder de telecommunicatie banen categorie en hebben een vergelijkbaar salaris structuur en voordelen. De meeste van deze zijn overheidsbanen en de 911 operator salaris ligt tussen USD 27.000 tot EUR 43.000 per jaar. Grootstedelijke gebieden over het algemeen meer betalen en banen in NYC haalt u een salaris variërend tussen EUR 32.000 tot EUR 44.000 per jaar. In plaatsen als Los Angeles, het uurloon is tussen USD 17 tot USD 35 en Miami zal betalen een uurloon varieert tussen USD 14 tot USD 24.

Mensen met goede interculturele communicatieve vaardigheden en degenen die een medische of wetshandhaving achtergrond kan groter worden betaald controles in vergelijking met andere onervaren kandidaten. Mensen die andere computer software te bedienen hebben ook een goede kans om een ​​hogere salarisschaal. Staten als Californië, New York, Florida en Texas zijn te betalen meesters in dit functieprofiel, wat betekent dat ze meer betalen salarissen dan de andere staten. Volgens de Bureau of Labor Statistics de baan vooruitzichten voor 911 exploitanten is goed en ze voorspellen een groei van ongeveer 18 procent tot het jaar 2018. De groei van de bevolking zal naar verwachting bijdragen aan de grotere vraag van de operator in noodgevallen gebruikmaken carrièremogelijkheden.

De 911 operator banen hebben een goede toekomst en als de planning voor een carrière te veranderen of op zoek om uw carrière te maken in dit profiel, het upgraden van uw computer kennis en vaardigheden te typen zal profiteren. Indien mogelijk proberen en te leren van een extra taal en het verbeteren van uw communicatieve vaardigheden.

Wat Career is geschikt voor u
Becoming een notaris
Best Jobs Zonder een College Degree
Assistive Technology Jobs
Web Developer Job Description
Werk in Computer Hardware Engineering
Doelstellingen van de Carrière Verklaring Voorbeelden
Geneticus Salaris
Overseas Trucking Jobs
Up and Coming Carrière 2012
Wat moet ik Major In

Leave a Reply