911 Operator Job Description

Een persoon die nood 911 bellen staat bekend als een noodsituatie verzender, en dit is zeer belangrijk werk als het leven van mensen op het spel staan. De baan is zeker geen saaie, als de individuele zal hebben om nieuwe en verschillende uitdagingen op een dagelijkse basis geconfronteerd. Het vereist een gevoel van urgentie en de erkenning van het gevaar dat kan uiteindelijk op een waardevol voor de persoon die maakte de call.

Wanneer een persoon 911 noemt ze kunnen die onmiddellijke politionele bijstand, medische bijstand of een andere dergelijke hulpmiddelen. Het maakt deel uit van het werk te nemen van alle noodzakelijke gegevens zo snel mogelijk en vervolgens de hoogte van de betrokken autoriteiten en ervoor zorgen dat ze aankomen snel ter plaatse. Een 911 operator kan niet licht te nemen zijn werk onder alle omstandigheden en mag niet worden verslappen op elk moment.

Dit is geen taak voor de watjes onder ons en voor mensen die besluiteloos, omdat de meeste gesprekken van de exploitant verlangen initiatief te nemen en de juiste autoriteiten op de hoogte. Dit initiatief kan alleen worden verkregen uit een bewuste keuze om mensen te helpen en van dienst zijn voor hen. 911 operator taken vereist dat de verzender alert te zijn en intuïtief te allen tijde, en het gevoel als er gevaar op de loer ligt. Als u geïnteresseerd bent in het zoeken naar banen op dit gebied, bezoek uw dichtstbijzijnde politiebureau en vraag hen voor meer informatie.

Job omschrijving
Nu u meer weten over wat doet een 911 operator doet precies weet, moet je lezen over alle verantwoordelijkheden en dagelijkse activiteiten die het individu zal naar verwachting op zich. Al deze dingen worden geleerd om de operator te voren, maar ze moeten ook van binnenuit komen. Dit is niet een baan te lichtvaardig worden genomen, en vereist veel inzet en wilskracht. De vele taken en verantwoordelijkheden zijn als volgt.

Ontvang dringend en niet-dringend oproepen en berichten van het publiek en adequaat te reageren op hen.
Reageer op deze oproepen op de juiste manier en onmiddellijk aan de betrokken autoriteiten.
Verzending bureaus of eenheden die bijstand aan het juiste adres geven na waarin het belang van de situatie.
Prioriteit gesprekken en verzendingen op basis van hun belang, en neem de juiste beslissing.
Werken op de politie radiofrequenties te controleren en te coördineren diverse activiteiten van de politie en opdrachten.
Behoud de kennis van de locatie en de status van de verschillende beveiligingspersoneel.
Maak nauwkeurige logs van alle openbare communicatienetwerken die zijn ondernomen in het kader van algemene veiligheid van de mensen.
Geef informatie voor onderzoeksdoeleinden door gebruik te maken van gegevens en informatie beschikbaar zijn in gevoelige beveiliging databases.
Behoud bestanden en records voor gevallen die hulp nodig hebben in de toekomst.
Geheimhouding van alle informatie aan bod.
Indienen voortgangsrapporten over stagiairs, bieden on-the-job training voor de politie dispatchers en blijf op de hoogte van alle departementale regelgeving en procedures.

Door het bestuderen van deze beschrijving kan men een beter idee over wat het werk daadwerkelijk gaat, en als men er geschikt voor is.

Deze job vereist veel training die alleen praktisch kunnen worden ontvangen, en een achtergrond zoeken van een individu zal ook worden uitgevoerd op hun verzoek, om ervoor te zorgen dat ze niet een criminele achtergrond hebben. Omdat de baan gaat maken met een heleboel gevoelige informatie, het kiezen van de juiste mensen voor de taak is noodzakelijk. Samen met deze bepalingen, is het verplicht dat de individuele minstens 18 jaar oud, een Amerikaans staatsburger en moet ook beschikken over een high school diploma of een GED (General Educational Development) referentie.

Een goede beheersing over de Engels taal zal zeker een grote hulp, en weten Spaans is ook optioneel. Deze operatoren werken achter de schermen om bijstand te verlenen aan mensen zo snel mogelijk, en dit is een activiteit die niet veel mensen van het grote publiek weten. Maar de gedachte aan het helpen van deze mensen moet overtuigen dat dit de juiste baan voor jou.

Top Jobs in Demand
Online Jobs Zonder Investering
Alternatieve carrières voor Artsen
Hoge Salaris Carrière
Makkelijk te Jobs Get
Carrière als Stage Manager
Paraprofessionele Salaris
Opdrachten die vereist reizen rond de wereld
Selling Yourself: Maar Echt waar!
Beste Tijdelijke Vacatures
Elementary School Teacher

Leave a Reply